This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

136.8fm shares

Topher bonks marcus

opinion

Lista över viktiga engångsfigurer som förekommit i den amerikanska tecknade komediserien Simpsons. Adil är en ung spion från Albanien under namnet Sparrow som var Topher bonks marcus hos familjen Simpson. En dag följde Adil med Homer till kärnkraftverket där han fotograferade på topphemliga områden som han vidarebefordrade till sina chefer.

Marcus " Marbles " LeMarquez...

Han har även frågat Homer om han kunde få fram skisser över kärnkraftverket. Då en spaningsgrupp i USA fick reda på Adils överföringar grep de honom och deporterade honommot att USA själva tog emot sin egen spion. Homer har lovat Adil att skicka honom civilförsvarsplaner. Eugene jobbar på Springfields kärnkraftverk Topher bonks marcus var där assistent till Homer men befordrades till förman och har idag gift sig.

Hans svensexa ägde rum på Rusty Barnacle och när han var fem år gav han bort sin basebollhandske i fars dagsgåva. Sidney Swiftavsnitt " Bart the Genius ". Bergstrom Dustin Hoffmanavsnitt " " Lisa's Substitute ".

Bergstrom jobbar som lärarvikarie och blev Lisas nya Topher bonks marcus efter Topher bonks marcus man misstänkte att hennes vanliga lärare hade borrelia. Han valde att inte följa Ms. Hoovers kursplan och lärde Lisa och hennes klasskamrater att livet är värt att leva.

Lisa anser att Mr. Begstrom är den bästa läraren hon någonsin kommer att ha och han håller med henne. Bergstrom lämnade Springfieldefter att han fått ett nytt lärarjobb Topher bonks marcus Capital City mötte han Lisa på järnvägsstationen och gav henne en lapp med påminnelse om vem hon ären lapp som hon fortfarande har kvar.

Karl Harvey Fiersteinavsnitt " Simpson and Delilah. Karl anställdes av Homer som sin assistent efter att han blivit befordrad. Karl fick sluta efter att han påstått för Waylon Smithers att han köpt ett paket med hårmedlet Dimoxinil till Homer för företagets räkning för att rädda Homer från att bli avskedad. Efter att han blivit avskedad skrev han ett tal till Homer och kysste honom.

Karl är den första "Topher bonks marcus" som gav Homer en kyss. Han har efteråt visat sig som en bakgrundskaraktär med intresse för homosexualitet. Tex är ägare av basebollaget Isotopes och anställde Homer som lagets nya maskot.

Dave Rosenfieldavsnitt " Dancin ' Homer ".

News feed